Nova edició del Màster de Mediació i gestió col·laborativa de conflictes

Col·legi Oficial

El passat 17 de setembre va tenir lloc, a la nostra seu, la presentació de la 8a edició del Màster de Mediació i gestió col·laborativa de conflictes, homologat pel Centre de Mediació de Dret Privat de Catalunya.

El passat 17 de setembre va tenir lloc, a la nostra seu, la presentació de la 8a edició del Màster de Mediació i gestió col·laborativa de conflictes, homologat pel Centre de Mediació de Dret Privat de Catalunya, i que compta també amb inscripció en el Registre Estatal de Mediadors i Institucions de Mediació del Ministeri de Justícia.

En el context actual i l’escenari d’incertesa d’aquest inici de curs, destaquem la voluntat de Logos Media i també del CDL de donar resposta a les expectatives i interessos de l’alumnat d’enguany oferint un màster en format virtual, rigorós i amb professorat de prestigi. Entenem, també, la situació actual com una oportunitat més per posar en marxa i incorporar a aquesta línia d’aprenentatge no només una formació de qualitat sinó també d’atenció més personalitzada, a més d’estalviar en desplaçaments i reduir les barreres geogràfiques.

Són moments complexos que ens demanen a tots un bon esforç d’adaptació per seguir formant futurs mediadors en format virtual, tot i que tenim el convenciment que mantindrem la proximitat personal i humana tan pròpia d’aquesta formació que té com a objectiu facilitar eines per resoldre i desentrellar els possibles conflictes entre persones, i on la comunicació és per tant vital i essencial.

Enguany, amb més assistència que en altres ocasions, la directora del màster, Anna Vall, va exposar l’estructura, la metodologia i els objectius del màster i per part del Col·legi es va donar resposta a dubtes relacionats amb l’organització exposats per part dels interessats.

Si no hi vau poder assistir, us convidem a veure el vídeo de presentació del Màster.

En trobareu tots els detalls en aquesta secció de la nostra web.