Borsa de treball

El Col·legi de Doctors i Llicenciats ofereix una borsa de treball exclusiva per als col·legiats, on podran trobar les ofertes de feina més adequades a la seva formació i experiència.

També està al servei de les empreses o centres que busquen professionals.

Col·legiats

Per accedir a aquest servei, cal que entreu a la Borsa de treball i registrar-vos-hi amb les dades que us demanaran. A partir d’aquest moment, podreu accedir a totes les ofertes disponibles. Els currículums que rebran les empreses estaran acreditats amb el segell del Col·legi.  

Centres o empreses

Les empreses que busquin professionals i que publiquin l’oferta a la Borsa de treball només rebran els currículums dels nostres col·legiats, els quals, evidentment, portaran també el segell del Col·legi.

Per accedir a aquest servei de Borsa de treball, cal que us registreu el primer cop que hi accediu i ompliu un formulari.

Des de la Borsa de Treball us enviarem periòdicament informació addicional sobre ofertes concretes, independentment de si hi esteu inscrit o no.

No cal dir que, per a qualsevol aclariment que necessiteu, la persona responsable d’aquest servei us atendrà degudament.