Sala de premsa

Àlex Rocas, nou degà del Consejo General de Colegios de Doctores y Licenciados

En la reunió dels dies 17 i 18 de novembre, Àlex Rocas, degà del nostre Col·legi, ha estat elegit degà del Consejo General de Colegios de Doctores y Licenciados de Espanya, òrgan de representació dels 27 col·legis professionals d'aquest àmbit existents al territori espanyol.

Joan Domènech i Moner, in memoriam

Ens unim al condol per la mort de Joan Domènech i Moner, col·legiat nostre honorat amb el Premi Ramon Fuster i delegat del Col·legi a Girona fins al 2022. Mestre i historiador, era un home savi i molt estimat. Se'n va una generació insuperable. Ens queda el seu llegat fruit d'una important trajectòria. DEP.

Convocatòria Joan Oró d'Ajuts per al Foment de la Cultura Científica a Catalunya

La finalitat d'aquesta convocatòria és l’atorgament d’ajuts per fomentar i enfortir la divulgació científica en català, potenciant especialment el talent jove i les propostes audiovisuals. Es farà una especial atenció a les propostes que tinguin un impacte en l’àmbit rural a Catalunya. El termini per presentar els treballs és el 13 de novembre.

X Festival de Filosofia Barcelona Pensa

De l’11 al 17 de novembre, tindrà lloc la desena edició del Barcelona Pensa, amb debats, conferències i taules rodones en diversos espais barcelonins. Com a col·laboradors del Festival, us convidem a assistir-hi!

Tornen els Premis Educaweb

Els Premis Educaweb 2023, ja en format presencial, es lliuraran el 23 de novembre, a Barcelona! Uns premis per reconèixer el treball que duen a terme els professionals, els centres, les institucions i les empreses, i per promoure l'orientació acadèmica i professional com a bé públic i d'accés universal. Places limitades.

Celebrem 10 anys de formació en mediació

De la mà de l'expert en pràctiques restauratives Jean Schmitz, el dia 19 d'octubre, a les 18.30 h, tindrà lloc l'acte de celebració dels 10 anys de formació en mediació. Al mateix acte es lliuraran els títols a les persones que van fer el curs d’Especialista en mediació 2022/2023. Places limitades!

Cinquè aniversari de la Comissió de Dones i d’Igualtat de La Intercol·legial

L’Associació Intercol·legial ha celebrat el cinquè aniversari de la Comissió de Dones i d’Igualtat amb una jornada de debat sobre el futur de les polítiques de gènere i els reptes que tenen per davant els col·legis professionals en relació amb la igualtat.

Lliurament dels XLII Premis de Filosofia Arnau de Vilanova

Ahir al vespre, va tenir lloc el lliurament dels XLII Premis de Filosofia Arnau de Vilanova, que s'han consolidat com els premis per a estudiants de secundària més antics de Catalunya, i els únics premis del país dedicats a l’experiència didàctica de la filosofia. Enhorabona a tots els guardonats!

Atorgats els XLII Premis de Filosofia Arnau de Vilanova

El jurat de la XLII edició dels Premis Arnau de Vilanova ha atorgat els guardons corresponents a les diferents categories. L'acte de lliurament dels premis tindrà lloc dimecres 27 de setembre a les 18.30, a la seu del Col·legi.