Acord de col·laboració amb Educaweb

Col·legi Oficial

El passat 3 de juliol, el degà del Col·legi, Alex Rocas, i la directora d'Educaweb, Montserrat Oliveras, van signar un acord de col·laboració.

El passat 3 de juliol, el degà del Col·legi, Àlex Rocas, i la directora d’Educaweb, Montserrat Oliveras, van signar un acord de col·laboració. Educaweb és una empresa especialitzada en el sector de l’educació, la formació i el treball. A més, és el punt de trobada dels professionals de l’educació i, en concret, de l’àmbit de l’orientació acadèmica i professional, oferint-los continguts i serveis.

Amb més de 15 anys d’experiència, Educaweb ha aconseguit destacar-se, a través del seu portal, com a instrument essencial de recerca de formació i informació amb un cercador que recull més de 50.000 cursos i 20.000 centres i institucions educatives en diversos països, impulsant la seva vocació orientadora amb la creació de les pàgines internacionals d’Educaweb Itàlia, Educaweb Mèxic, Educaweb Colòmbia i Educaweb Brasil i implicant-se en l’intercanvi internacional a través de la participació permanent en projectes europeus.

Educaweb promou anualment els Premis Educaweb d’Orientació Acadèmica i Professional, que tenen com a finalitat posar en valor l’orientació acadèmica i professional al llarg de la vida. Aquests premis donen a conèixer els projectes, els materials i les experiències i, al mateix temps, fomenten la creativitat en el disseny de propostes d’orientació, donant prioritat a aquelles iniciatives que tinguin un caràcter pràctic, que siguin aplicables a amplis col·lectius de ciutadans i que siguin sostenibles i escalables.

Gràcies a aquest acord, el Col·legi passa a ser un dels patrocinadors dels Premis Educaweb d’Orientació Acadèmica i Professional i Educaweb preveu la participació preferent dels membres del Col·legi, mitjançant aportacions d’articles o entrevistes, als Monogràfics d’Educaweb.com sobre educació, formació, orientació educativa i professional o temes vinculats a la pedagogia. També s’incorporarà l’oferta formativa del Col·legi en el buscador d’Educaweb.