Programa d'impuls a la internacionalització de l'educació

El Departament d'Educació va publicar la Resolució ENS/2336/2018, de 4 d'octubre, per la qual es crea el Programa d'impuls a la internacionalització de l'educació Aprendre i interactuar en un context global. Us convidem a consultar-lo.

Cercador EUC

L'EUC (Estudis Universitaris a Catalunya) és un cercador gratuït on trobareu tota la informació sobre la qualitat de les titulacions de grau i de màster que s'imparteixen a les universitats catalanes. 

Bloc de química de Josep Corominas

El químic Josep Corominas, professor de física i química de l'Escola Pia de Sitges, publica aquest bloc de química amb recursos i informacions molt interessants sobre aquesta matèria. És un dels coordinadors del projecte de Química en context i és col·laborador del CESIRE-CDEC del Departament d’Ensenyament. 

Bloc de la Biblioteca de Matemàtiques i Informàtica

El bloc de la Biblioteca de Matemàtiques, d'Anton Aubanell, se suma a la iniciativa dels altres blocs del CRAI i neix amb la voluntat d’establir un nou canal de comunicació amb els usuaris.
Hi trobareu informació relativa a la biblioteca -el fons, els espais, les novetats, els recursos, les exposicions-, i també sobre la Facultat de Matemàtiques, els estudis que s’hi impartiexen (Matemàtiques i Enginyeria Informàtica) i tot allò que hi tingui relació.

Aplicació de Recursos al Currículum (ARC)

L’ARC és un espai al servei dels mestres i del professorat per compartir propostes docents de qualitat associades a les competències bàsiques i al currículum que té les següents característiques: és una plataforma per compartir trossets d’aula, on qui vol pot fer aportacions i tothom pot prendre, adaptar i utilitzar el que necessita; acull propostes de procedència i estils diversos per tal de respectar i donar suport a diferents sensibilitats i necessitats docents, i utilitza el currículum com a organitzador de les propostes i, alhora, el posa en acció facilitant cerques a partir de continguts curriculars, de competències i de relacions interdisciplinàries.