Programa de mentoria professional per a joves

Col·legi Oficial

Les assessores laborals del Departament de Joventut de l'Ajuntament de Barcelona s'han posat en contacte amb el Col·legi per explicar-nos un programa de mentoria professional per a joves que estan portant a terme des de l'Assessoria Laboral i l'Assessoria Acadèmica.

Les assessores laborals del Departament de Joventut de l’Ajuntament de Barcelona s’han posat en contacte amb el Col·legi per explicar-nos un programa de mentoria professional per a joves que estan portant a terme des de l’Assessoria Laboral i l’Assessoria Acadèmica.

El projecte de mentoria professional “Enllaça” va dirigit a joves d’un determinat perfil professional i amb estudis finalitzats o en últims cursos que volen tenir informació de la mà de professionals sobre el sector en el qual cerquen feina. El mentor/a dona una visió global de la professió, resol dubtes i aconsella al/la jove a fi que pugui assolir el seu objectiu professional.

El projecte es compon de 5 trobades entre el/la mentor/a i el/la jove, que es podran fer en un termini de 2 mesos, d’una manera lliure, és a dir, sense cap data definida per donar flexibilitat a la parella. En aquestes trobades les dues parts treballaran diferents aspectes per ajudar el/la jove a millorar la seva recerca de feina dins del sector professional al que es vol dedicar. El/la mentor dona suport, resol dubtes, dona eines i serveix de guia al/la jove.

Des de l’assessoria laboral dels Punts InfoJOVE de Barcelona se cerquen professionals en funció de les necessitats dels/les joves, i, per trobar-los, s’han adreçat a institucions com la nostra. La col·laboració que es fa amb l’assessoria laboral és amb el/la professional que farà de mentor/a.

Actualment estan buscant un/a mentor/a dins de l’àmbit de la investigació en Filosofia. Però ens agradaria saber si esteu interessats a fer de mentors en algun altre àmbit, per a la qual cosa ens podeu escriure a secretaria@cdl.cat.

En aquest enllaç podreu veure en un vídeo l’esperit d’aquest projecte. Si teniu algun dubte, també us podeu posar en contacte directament amb les assessores a través del mail laboraljove@bcn.cat.