Presentació de "La vida autèntica" de Montse Barderi

Col·legi Oficial

L'escriptora farà la presentació del seu nou llibre en un acte a la seu del Col·legi de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i en Ciències de Catalunya.

El pròxim dijous 10 de febrer a les 18.30 h, Montse Barderi, col·legiada i escriptora especialista en estudis de gènere, ens presentarà el seu nou llibre “La vida autèntica” publicat per l'editorial Columna en un acte obert als lectors, col·legiats i públic en general.

La presentació de l’acte anirà a càrrec del degà del Col·legi de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i en Ciències de Catalunya, Àlex Rocas, que oferirà unes paraules de benvinguda.

L’acte es celebrarà de manera presencial a la seu del Col·legi (Rambla de Catalunya, 8)

Per a assistir-hi, cal confirmar l'assistència a activitats@cdl.cat

La novel·la explica un triangle amorós entre una editora, un escriptor i un triomfador de gimnàs. "La Vida Autèntica" també està plena de cites que van de Sèneca a Pere Quart, Marguerite Yourcenar, Maria Mercè Marçal, Milan Kundera o Hannah Arendt. La novel·la està basada en una obra de teatre universal, el Cyrano de Bergerac. Una novel·la sustentada per tres pilars: la filosofia, la literatura i la vida, tres conceptes que intenten resoldre les grans preguntes de l'existència. El llibre és també un homenatge al món de l'edició, de fet dedica la novel·la a la seva editora Glòria Gasch a qui diu li deu tot.

No us perdeu la presentació de la darrera obra de Montse Barderi! Una novel·la que aborda quan l'amor i la vida ens posen a prova.

Us hi esperem!