Lliurament dels XXXIX Premis de Filosofia Arnau de Vilanova

Col·legi Oficial

El passat 17 de setembre es van lliurar els premis de la nova edició de l'Arnau de Vilanova.

El passat 17 de setembre es van lliurar els premis de la nova edició de l’Arnau de Vilanova. Podeu trobar la ressenya dels premis en aquest document.

Van participar en l’acte de lliurament dels premis el vicedegà del CDL Jacint Bassó, que va donar la benvinguda als presents. Jordi Bertran, secretari del jurat, va llegir el veredicte dels premis, i Yolanda Navarro, membre del jurat, va llegir les paraules a la premiada (que consten a la ressenya). Hi van intervenir el primer i el segon premiats, la tercera va excusar la seva assistència i va cloure l’acte Maria Coll, directora de la revista Valors.

Els premiats, per primer cop, van participar en l’acte. Cadascú va explicar el sentit del seu treball i què els ha aportat i també es va obrir un torn de preguntes per part del públic. Les vivències i els aprenentatges en fer el treball constitueixen un excel·lent exemple de la validesa d’aquests treballs de recerca.

Maria Coll, que és el primer cop que participa com a entitat col·laboradora en aquest premi, lliurarà un joc de la revista Valors als centes dels alumnes guanyadors. Aquesta revista de filosofia, ètica i reflexió coincideix del tot amb les bases dels nostres premis. Els representants del Gran Teatre del Liceu van excusar la seva assistència, però lliuraran a la tercera premiada dues entrades per al Liceu.

Com a cloenda, es va expressar l’agraïment al professorat i les famílies que donen suport a tots els alumnes i per descomptat a tots els participants. Ha estat un any atípic arran de la pandèmia, cosa que ha suposat la presentació de menys treballs, però tots ells de molt bon nivell.

Consulteu l’acta oficial del Premi.