Lliurament dels Premis de treball de fi de màster

Col·legi Oficial

El dilluns 21 de març es va celebrar l'acte de lliurament de la segona edició dels Premis de treball de fi de màster, que reconeixen l'esforç que han fet durant un any les noves generacions de docents i premien els millors treballs de fi de màster.

L'acte va ser presidit per M. Victòria Girona, directora general d'Universitats, Àlex Rocas, degà del Col·legi, i Judith Miró, secretària general. El degà va fer la introducció i seguidament Judith Miró va fer la lectura de l'acta d'atorgament dels premis, que es van anar lliurant als guardonats:

A) Primer premi

D'El gust per la lectura a la lectura per gust en el batxillerat. Guia didàctica per a Bruixa de dol (1977-1979) de Maria-Mercè Marçal, de Míriam El Mouhadab Carbonell, estudiant de la Universitat de Barcelona.

B) Segon premi

Metodologia d’ensenyament basada en projectes del cicle formatiu d'instal·lacions elèctriques i automàtiques i intercicle, de Josep Maria Farré Caldés, estudiant de la Universitat Politècnica de Catalunya.

C) Tercer premi

Què ens fa humans? Un viatge als orígens de la nostra espècie. La justícia global com a eix transversal del procés d'E-A de la prehistòria a primer d'ESO, d’Ana Rial Álvarez, estudiant de la Universitat Rovira i Virgili.

Mencions

Gender perspective in EFL classrooms: Reflective writing practice to empower girls in Secondary Education, d’Àngels Valle Jordàn, estudiant de la Universitat de Lleida.

Com s'avalua la creativitat en els projectes d'escriptura de secundària?, de Marta Julià Satorra, estudiant de la Universitat de Vic.

 

Per acabar, M. Victòria Girona va fer la cloenda de l'acte amb una breu i sentida intervenció, en què va agrair als guardonats i a tots els estudians dels màsters, futurs docents, el seu esforç i entusiasme.