Jornades Internacionals d'Estudi Centenari Jordi Pere Cerdà

Col·legi Oficial

El 3 i 4 de juny l'Institut d'Estudis Catalans acollirà les jornades "La brasa d'una llengua" en homenatge a l'escriptor i poeta nord-català Jordi Pere Cerdà.

El 3 i 4 de juny tindran lloc les jornades "La brasa d'una llengua" en homenatge a l'escriptor i poeta nord-català Jordi Pere Cerdà (1920-2011) organitzades per la Universitat Autònoma de Barcelona, l'Institut d'Estudis Catalans i la Institució de les Lletres Catalanes, amb la col·laboració de la Biblioteca de Catalunya.

Jordi Pere Cerdà és un dels poetes més importants de la Catalunya del Nord, però també un escriptor que va esmerçar bona part de la seva vida a difondre la llengua catalana a França, a preservar la tradició cultural de la seva terra i a conrear diferents gèneres literaris (teatre, conte, novel·la, memòries, articles, etc.). A cent anys del seu naixement, i a punt de commemorar els deu anys de la seva mort, aquestes jornades volen homenatjar l'home i l'escriptor, conèixer millor tota la seva obra i difondre una mica més el seu llegat intel·lectual.

Les jornades reuniran especialistes de diferents universitats dels Països Catalans i de França a la seu de l'Institut d'Estudis Catalans (Barcelona).

Podeu consultar el programa de les taules rodones en aquest enllaç. 

L'assistència és gratuïta oberta a tothom amb inscripció prèvia i es pot expedir certificat d'assistència.

Inscripcions: a través del correu electrònic ilc.cultura@gencat.cat o al telèfon 93 316 27 45.