El Full virtual és el butlletí electrònic mensual del Col·legi, que recull les activitats i les notícies més destacades. S'envia a tots els col·legiats i a qui hi estigui interessat.
Si el voleu rebre i no sou col·legiat, envieu un correu electrònic a comunicacio@cdl.cat i poseu el text "Full virtual" a l'assumpte i el nom i cognoms al cos del missatge.

Consulteu l'Agenda de primavera!

Ja hem publicat l'#AgendaCDL de primavera, amb tots els cursos de l'#EscolaEstiuCDL i de la #UniversitatSènior, els #PremisTFM, una entrevista a la doctora en enginyera informàtica @KarinagibertK i l'editorial del degà sobre l'Escola d'Estiu i la nova Junta de Govern. No us la perdeu!

Celebrem la 50a Escola d’Estiu, amb una quota única!

Amb motiu de la celebració de la 50a edició de l'Escola d'Estiu, del 26 de juny al 14 de juliol, aquest any la quota serà única, de 70 € per als col·legiats i de 115 € per als no col·legiats, que permetrà d'inscriure's als cursos que es desitgin. Consulteu la programació!

II Escola d’Estiu Josep Pallach

En el marc de la 50 Escola d’Estiu, tindrà lloc la II Escola d’Estiu Josep Pallach, a les comarques gironines, una iniciativa conjunta de la Fundació Josep Pallach i el Col·legi. L'oferta de cursos pretén ajudar el professorat a conèixer millor l'entorn on desenvolupa la seva tasca i proporciona activitats complementàries de formació. 

Formació gratuïta: certifica el teu nivell de competència digital docent

Aviat obrirem la inscripció a l’oferta formativa per assolir i certificar el teu nivell de competència digital docent: A2, B1, B2, i formació de centre. Formació gratuïta a partir del mes de juliol. Places limitades!

Universitat Sènior 2023-2024

La Universitat Sènior vol fomentar la formació contínua al llarg de la vida. Aquesta onzena edició aplega cursos de 50, 20 i 10 hores, de diverses matèries, com música, art, història, literatura, cultura, taller d'escriptura i anglès, que s'imparteixen durant l'any acadèmic, d'octubre del 2023 al juny del 2024. S'adreça tant titulats universitaris més grans de 55 anys com a qualsevol persona que estigui interessada a continuar aprenent.

 

Últims dies per optar al XLII Premi de Filosofia Arnau de Vilanova!

Fins al 14 de juny, a les 20 h, encara es poden presentar els treballs per optar al XLII Premi Arnau de Vilanova, adreçats a professors d'ensenyament secundari, alumnes de batxilerat i alumnes de grau, de màster universitari i doctorat. Els alumnes participants han d’estar matriculats en el nivell educatiu corresponent a la categoria durant el curs 2022-2023. 

Convocada la tercera edició dels Premis de treball de fi de màster en formació del professorat

Ja es poden presentar els treballs per optar als Premis, adreçats als alumnes matriculats als màsters en formació del professorat d’educació secundària obligatòria i batxillerat, formació professional i ensenyament d’idiomes de les universitats catalanes. El termini acaba el 31 d'octubre de 2023, a les 20 h. Consulteu les bases.

La borsa de treball

El Col·legi de Doctors i Llicenciats ofereix una borsa de treball exclusiva per als col·legiats, on podreu trobar les ofertes de feina més adequades a la vostra formació i experiència. També està al servei de les empreses o centres que busquen professionals. Consulteu-la!

Formació a mida per a centres educatius

El Col·legi organitza formació i assessorament pedagògic a mida per als centres educatius, tant per als nivells de primària com de secundària (ESO i batxillerat), Els cursos tenen el reconeixement del Departament d’Educació i es poden bonificar a través de la Fundación Estatal para la Formación en el Empleo. Consulteu-nos-ho!

Servei d'assessoria jurídica, legal i laboral

Us recordem que tenim a la vostra disposició el servei d'assessorament jurídic, legal i laboral, a càrrec d'Eva Izquierdo, advocada, experta en legislació en la funció pública i en dret educatiu. Aquest servei d’assessorament legal es fa a la seu del Col·legi, els dimarts, de 17 a 19 h. Per utilizar aquest servei cal ser col·legiat i s'ha de demanar cita al telèfon 933 170 428.

Nova oferta per als col·legiats al Teatre Lliure. Programació 2022/2023

Fes un cop d'ull a la programació de la temporada! Comença la col·laboració amb el Teatre Lliure per a la nova temporada 2022-2023, amb avantatges per als col·legiats. Gaudeix del codi promocional a 20 €, i per als menors de 35 anys, a 10 € . No us ho perdeu!

CCCB: oferta per als col·legiats

Aprofiteu l’oferta del CCCB per al col·legiats, per assistir gratuïtament o amb cost reduït als debats i les exposicions. Inscriviu-vos-hi en aquest formulari. Us animem a subscriure-us a la seva newsletter per estar al dia de tota la programació. No us ho perdeu! Places limitades!