El Full virtual és el butlletí electrònic mensual del Col·legi, que recull les activitats i les notícies més destacades. S'envia a tots els col·legiats i a qui hi estigui interessat.
Si el voleu rebre i no sou col·legiat, envieu un correu electrònic a comunicacio@cdl.cat i poseu el text "Full virtual" a l'assumpte i el nom i cognoms al cos del missatge.

Escola de Tardor 2023

Consulteu tota la programació dels cursos que oferim d'octubre a desembre de 2023:  llengua i literatura, metodologia d'aula, ciències socials i ciències, anglès i jornades. Adreçada a professorat de secundària i batxillerat. Inscripcions obertes!

Jornades sobre l’Ensenyament de les Ciències: El nou currículum de ciències, nous reptes

No us perdeu aquestes jornades, en què mitjançant diverses taules rodones i presentacions d'experiències amb activitats innovadores i pràctiques es facilitaran eines per als docents per tal de millorar la motivació dels estudiants i la qualitat dels seus aprenentatges davant del nou currículum.

La Universitat Sènior, oberta a tothom!

La Universitat Sènior vol fomentar la formació contínua al llarg de la vida. Aquesta onzena edició aplega cursos de 50, 20 i 10 hores, de diverses matèries, com música, art, història, literatura, cultura, taller d'escriptura i anglès, que s'imparteixen durant l'any acadèmic, d'octubre del 2023 al juny del 2024. 

 

Formació gratuïta: certifica el teu nivell de competència digital docent

Ja s'han obert les inscripcions a l’oferta formativa per assolir i certificar el nivell de competència digital docent: A2, B1, B2, i formació de centre. Formació gratuïta a partir del mes de juliol. Places limitades!

XXV Jornada de Mediació

Amb el títol "La gestió col·laborativa dels conflictes com a professió amb valor social (educació, salut i justícia)", el dia 29 de setembre tindrà lloc la XXV Jornada de Mediació, a la seu del Col·legi, organitzada per la Fundació Olof Palme, Logos Media i el Col·legi de Doctors i Llicenciats.

T'agradaria dedicar-te a la mediació?

En el curs Especialista en mediació, gestió eficient de conflictes i coordinació de parentalitat adquiriràs les habilitats necessàries per desenvolupar-te com a mediador, i accedir als registres de mediadors. Curs pràctic, capacitador i professionalitzador, de 240 h. 

Tercera edició dels Premis de treball de fi de màster en formació del professorat

Encara sou a temps de presentar els treballs per optar als Premis, adreçats als alumnes matriculats als màsters en formació del professorat d’educació secundària obligatòria i batxillerat, formació professional i ensenyament d’idiomes de les universitats catalanes. El termini acaba el 31 d'octubre de 2023, a les 20 h. 

La borsa de treball

El Col·legi de Doctors i Llicenciats ofereix una borsa de treball exclusiva per als col·legiats, on podreu trobar les ofertes de feina més adequades a la vostra formació i experiència. També està al servei de les empreses o centres que busquen professionals. Consulteu-la!

Formació a mida per a centres educatius

El Col·legi organitza formació i assessorament pedagògic a mida per als centres educatius, tant per als nivells de primària com de secundària (ESO i batxillerat), Els cursos tenen el reconeixement del Departament d’Educació i es poden bonificar a través de la Fundación Estatal para la Formación en el Empleo. Consulteu-nos-ho!

Servei d'assessoria jurídica, legal i laboral

Us recordem que tenim a la vostra disposició el servei d'assessorament jurídic, legal i laboral, a càrrec d'Eva Izquierdo, advocada, experta en legislació en la funció pública i en dret educatiu. Aquest servei d’assessorament legal es fa a la seu del Col·legi, els dimarts, de 17 a 19 h. Per utilizar aquest servei cal ser col·legiat i s'ha de demanar cita al telèfon 933 170 428.

Cursos d'alemany del Goethe-Institut: descomptes per als col·legiats

El Goethe-Institut ofereix un 15 % de descompte als nostres col·legiats sobre el preu d'inscripció als cursos d'alemany d'octubre de 2023 a febrer de 2024. Consulteu l'oferta!

Oferta per als col·legiats al Teatre Lliure. Programació 2023/2024

Fes un cop d'ull a la programació de la temporada! La col·laboració amb el Teatre Lliure per a la temporada 2023-2024 té avantatges per als col·legiats. Gaudeix del codi promocional a 24 €, i per als menors de 35 anys, a 10 € . No us ho perdeu!

CCCB: oferta per als col·legiats

Aprofiteu l’oferta del CCCB per al col·legiats, per assistir gratuïtament o amb cost reduït als debats i les exposicions. Us animem a subscriure-us a la seva newsletter per estar al dia de tota la programació. Per inscriure-us, contacteu-nos. Places limitades!