El Col·legi s’adhereix al Manifest Infància i Pantalles

Col·legi Oficial

El Manifest té l'objectiu de conscienciar de la necessitat de preservar la primera infància de la sobreexposició continuada als dispositius digitals i pantalles, perquè aquesta etapa és crucial per al desenvolupament cerebral, físic i emocional dels infants.

Juntament amb altres col·legis oficials, facultats de ciències de l'educació i psicologia de Catalunya, entitats del món social, de la salut, de la salut mental, de la protecció de la infància i federacions d'associacions de famílies.

Teniu tota la informació als recursos següents: web del ManifestInstagram del Manifest, i el mateix Manifest. Hi trobareu una eina per recollir signatures (tant personal com institucional) de suport.

L’acte de la presentació del Manifest Infància i Pantalles, tindrà lloc el dia 16 de maig, a les 18:30 hores, al Canòdrom – Ateneu d'innovació digital i democràtica de Barcelona (c/ de Concepció Arenal, 165).

L’acte comptarà amb una breu ponència a càrrec de la doctora Rosa Casafont, metgessa i membre de la Càtedra de Neuroeducació de la Universitat de Barcelona.

Per qüestions d’aforament, cal fer inscripció prèvia a través del portal del Canòdrom Digital: Ateneu d'Innovació Digital i Democràtica abans del dia 15 de maig.