El Col·legi participa al Festival de filosofia Barcelona Pensa 2021

Col·legi Oficial

El Col·legi acollirà el dijous 18 de novembre el Cafè Filosòfic del Raval amb Jordi Alsina, Xavier Alsina i Jordi Beltran.

El Col·legi participa en la vuitena edició de Barcelona Pensa, el festival de filosofia que organitza la Facultat de Filosofia de la Universitat de Barcelona.

L'objectiu del festival és difondre, apropar i transmetre la filosofia amb diverses activitats gratuïtes. Enguany se celebra del 17 al 19 de novembre en diferents espais i ubicacions de Barcelona.

Concretament, el Col·legi acollirà el 18 de novembre el Cafè Filosòfic del Raval "Doctor, he perdut autoritat. Què he de fer?" amb Jordi Alsina, Xavier Alsina i Jordi Beltran.

Lloc: seu del Col·legi de Doctors i Llicenciats en Lletres i en Ciències de Catalunya.
Horari: de 19 h a 20.30 h
Aforament: 40 persones


El Cafè filosòfic del Raval és una iniciativa de Jordi Alsina, Xavier Alsina i Jordi Beltran amb el desig de filosofar més enllà de l'àmbit acadèmic. Cada sessió gira al voltant d'una pregunta, que es va desentortolligant a través del diàleg i un context d'amistat. Després d'una breu presentació del tema, s'inicia una conversa que és moderada per un dels organitzadors, per poder escoltar totes les veus i fugir de conferències o panells d'experts. Des de fa set anys, i més d'una cinquantena de sessions, aquest cafè filosòfic ha despertat l'interès d'un públic divers, plural i intergeneracional, relacionat o no amb el món de la filosofia.

Assistència gratuïta amb inscripció prèvia.

Us podeu inscriure en aquest enllaç.

Si voleu podeu consultar aquí el programa del Festival Barcelona Pensa 2021.