Aula 3.0

CDD2301 - Àrea: Nivell A2 Curs: Aula 3.0

 • Àrea temàtica:

  Competència digital docent (CDD)

 • Modalitat:

  En línia

 • Nivell:

  Internivells

Professorat:

Francesc Xavier Medina Yrigoyen

Dates:

De l’1 de juliol al 31 de juliol de 2023

Tardor 2023 dates per determinar

Hivern 2024 dates per determinar

Dies:

Per determinar

Hores:

60 hores lectives

Total hores:

60

Lloc:

En línia

Ha estat sol·licitat el reconeixement d'aquest curs dins el Pla de Formació del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya. En aquests moments es troba pendent de resolució.

Tarifes
Col·legiat/ada:

0,00 €

No col·legiat/ada:

0,00 €

Membres d'altres col·legis professionals o entitats organitzadores:

0,00 €

Inscriu-t'hi

S’ha sol·licitat la subvenció d’aquesta formació, per tal que us resulti gratuïta, a partir del mes de juliol de 2023.

Les places seran limitades, i s’assignaran per ordre d’inscripció.

Si esteu interessats en preinscriure-us-hi, podeu reservar la vostra plaça mitjançant aquest enllaç.

Afegir a la cistella

Què és el nivell B1 de la CDD?

Integrem les tecnologies digitals en diferents contextos de treball. Aquesta integració aporta millora en la pràctica utilitzant les tecnologies de manera autònoma: seleccionem continguts digitals adequats a la consecució dels objectius d’aprenentatge de l’alumnat i emprem les tecnologies digitals complint els protocols de seguretat i protecció de dades.

 

Programa:

Ben aviat tindreu el programa disponible en aquest espai.

 

Continguts:

Sis àrees, que són cadascuna de les categories en les quals s’organitzen les competències digitals dels docents en diferents aspectes de les activitats professionals de la pràctica professional:

 • Compromís professional. Ús de les tecnologies digitals per a la comunicació; la coordinació, participació i col·laboració dins del centre educatiu i amb altres professionals externs; la millora de la pràctica docent a partir de la reflexió sobre la pròpia pràctica; el desenvolupament professional i la protecció de les dades personals, la privacitat i la seguretat i el benestar digital de l’alumnat en l’exercici de les seves funcions.
 • Continguts digitals. Cerca, modificació, creació i compartició de continguts digitals educatius.
 • Ensenyament i aprenentatge. Gestió i organització de l’ús de les tecnologies digitals en l’ensenyament i l’aprenentatge.
 • Avaluació i retroacció. Utilització de tecnologies i estratègies digitals per millorar l’avaluació, tant de l’aprenentatge de l’alumnat, com del procés d’ensenyament-aprenentatge.
 • Empoderament de l’alumnat. Ús de les tecnologies digitals per millorar la inclusió, l’atenció a les diferències individuals i el compromís actiu de l’alumnat amb el seu propi aprenentatge.
 • Desenvolupament de la competència digital de l’alumnat. Capacitació dels estudiants per utilitzar de manera creativa i responsable les tecnologies digitals per a la informació, la comunicació, la participació segura en la societat digital, la creació de continguts, el benestar, la preservació de la privacitat, la resolució de problemes i el desenvolupament dels seus projectes personals.

Francesc Xavier Medina Yrigoyen

Diplomat en Magisteri per la Universitat Ramon Llull i de Teologia per l'ISCREB. Mestre de primària des del 1991, actualment a Jesuïtes Poble Sec. Impulsor de Ràdio Escolar i impartint formació en Eines TIC 2.0 als mestres des del 2011. Imparteixo classe de català també a adults nouvinguts, i disfruto envoltant-me de gent, natura, fent senderisme, esport i conreant inquietuds culturals.

De l’1 de juliol al 31 de juliol de 2023

Tardor 2023 dates per determinar

Hivern 2024 dates per determinar