Convocats els Premis d'educació 2021-2022 de la Fundació Josep Pallach

Col·legi Oficial

Els Premis volen reconèixer projectes, experiències, articles periodístics i obres de narrativa curta en l'àmbit de l'educació, el compromís social o valors com els drets humans i la democràcia.

Els Premis volen reconèixer projectes, experiències, articles periodístics i obres de narrativa curta en l'àmbit de l'educació, el compromís social o valors com els drets humans, la democràcia i l'educació per la pau.

Ja s'ha obert la convocatòria per participar en els Premis d'educació de la Fundació Josep Pallach 2021-2022, amb la col·laboració del Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i en Ciències de Catalunya, entre altres entitats i institucions, com ara els departaments d'Educació i d'Empresa i Treball de la Generalitat, els ajuntaments de Palafrugell, Begur i Figueres, la Fundació Pimec, el Diari de Girona i el Punt Avui.

Es pot optar a diverses categories:

✅ Empreses per l'educació i el compromís social
✅ Articles periodístics sobre transversalitat educativa
✅ Narrativa curta juvenil per als alumnes d'ESO, batxillerat i cicles formatius
✅ Experiències educatives innovadores relacionades amb valors com els drets humans, les relacions humanes, la democràcia o l'educació per a la pau.

Termini de presentació: 31 de gener de 2022.
El veredicte del jurat dels Premis es farà públic el mes de març de 2022.

Podeu consultar les bases dels Premis en aquest enllaç de la Fundació Josep Pallach

Si voleu conèixer els guanyadors d'edicions anteriors, cliqueu aquí.