Convocats els III Premis Els Temps de les Arts

Col·legi Oficial

Els Premis El Temps de les Arts volen estimular la cultura d’innovació i reconèixer el talent dels creadors i projectes realitzats en els diversos àmbits artístics de tots els territoris de parla catalana, de pobles i ciutats sigui quina en sigui la dimensió. El Col·legi de Llicenciats s'hi va adherir signant el manifest "Per una nova cultura compartida i oberta al món".

El Temps de les Arts, conscient de la fragmentació de les disciplines artístiques en l’àmbit cultural comú, vol impulsar uns premis que superin fronteres estatals i autonòmiques, i reconeguin la creativitat i la innovació en set modalitats: Arts Visuals, Música Clàssica, Música Popular, Arts Escèniques, Arquitectura, Patrimoni i Cinema Experimental.

Les candidatures podran ser presentades per una entitat jurídica pública o privada (institució, museu, associacions, fundacions, col·legis, programadors, firmes, etc.) o per a qualsevol persona física i de cada categoria se seleccionaran tres projectes finalistes: un guardó per al guanyador i dos accèssits.

Es poden presentar candidatures a la 3a edició dels Premis El Temps de les Arts fins al 30 de juny de 2023.