Cicle de conferències de l’AGIPCAT (Agrupació d’Entitats Gitanes dels Països Catalans)

Col·legi Oficial

El 16 de setembre, es va celebrar la primera conferència de les dues que imparteix al Col·legi AGIPCAT (Agrupació D'Entitats Gitanes dels Països Catalans).

El 16 de setembre, es va celebrar la primera conferència de les dues que imparteix al Col·legi AGIPCAT (Agrupació D'Entitats Gitanes dels Països Catalans). En aquesta ocasió es va fer un debat sobre educació, amb el títol "El dret per a una educació inclusiva i de qualitat per a tothom: realitat i nous reptes". La capacitat de la sala va arribar al seu límit i l’acte també es va poder seguir a través de les xarxes, amb un ampli debat. S’hi va analitzar la situació educativa dels infants gitanos, en l’actual marc d’un curs marcat per les conseqüències de la COVID-19. Moderats per Joan M. Girona, hi van participar Mercedes Porras, presidenta de la Fundació Privada Pere Closa; Fernando Macías, professor de la UB, i David Batista, portaveu dels Joves Estudiants de l’AGIPCAT.

La segona conferència, el 30 de setembre, abordarà el tema dels gitanos en la literatura i la novel·la catalana contemporània.