Pòlissa de responsabilitat civil

El Consejo General  de Colegios de Doctores y Licenciados en Letras y Ciencias té contractada, a través de Caixa d’Enginyers, una pòlissa col·lectiva de responsabilitat civil.

Amb aquesta pòlissa oferim a tots els nostres col·legiats, tant docents com altres professionals un ampli ventall de cobertures per sinistre i assegurat.

Trobareu tots els detalls (activitats assegurades, primes, indemnitzacions, condicionat de la pòlissa, altes i baixes, etc.) en el següent enllaç.

Important:

Aquesta pòlissa és només per a col·legiats en actiu, de manera que s’hi causarà baixa en el supòsit de pèrdua de col·legiació.

Només es renovarà la pòlissa als col·legiats en actiu.

Podeu ampliar la informació al 933 170 428.

 

Assegurança de la llar

Beneficieu-vos ara d’un 10% de descomptes exclusiu per als col·legiats en la vostra pòlissa d’assegurança de la llar amb Reale o National Suisse.

Per demanar el vostre pressupost cal que empleneu aquest qüestionari i rebreu en menys de 24 hores la resposta del departament d’assegurances. També podeu consultar un estudi comparatiu.

 

Assegurança d'automòbil

Les millors cobertures en les diferents modalitats d'assegurança de vehicles (tot risc, amb franquícia o a tercers).

 

Assegurança de vida

Trobarem la millor fórmula per garantir que, passi el que passi, el futur de les persones que estimes quedi totalment assegurat.

 

Assegurança de protecció de pagaments

Per poder pagar les quotes del préstec si et quedes sense la teva font d'ingressos.

El proveïdor d’aquest servei és Caixa d’Enginyers.