KBIP/COMconèixer

Knowledge Building International Project (KBIP) és una xarxa internacional de construcció de coneixement de manera col·laborativa entre professors, alumnes i experts de Catalunya i de diferents països, a través d'una metodologia compartida, la plataforma Knowledge Forum i altres aplicacions informàtiques. A Catalunya se li ha donat el nom de COMconèixer des de l’inici per ressaltar el valor de compartir i comunicar coneixement.

 

World Federation of Associations of Teacher Education

La World Federation of Associations of Teacher Education (WFATE) integra les associacions de formació del professorat d’Europa (ATEE), dels Estats Units (ATE-USA), del Canadà (IAKB), d’Austràlia (ATEA), d’Àfrica (AATE) i de Hong Kong. El Col·legi de Doctors i Llicenciats està integrat a l’ATEE i també a la WFATE. Durant el període 2016-2018 va ser-ne presidenta Mireia Montané, directora dels Programes Internacionals del Col·legi i actualment membre del WFATE Board.

Associació Héloïse

És una organització europea que té com objectiu salvaguardar el llegat que ens han deixat rellevants pedagogs que continuen sent referents en el món de l’educació avui. Mitjançant col·loquis anuals es dona a conèixer i es preserva aquest patrimoni pedagògic i, alhora, ajuda a entendre millor, a analitzar i a posar en valor tant la història com l’actualitat d’aquests pedagogs en el context contemporani. Aquest enfocament, per descomptat, s’associa al coneixement de pedagogs contemporanis d’altres països i regions d’Europa.

ArchaeoSchool for the future

Passat i futur es van donar de la mà en un projecte en què van participar institucions i centres educatius de tres països mediterranis –Grècia, Itàlia i Catalunya– en un dels àmbits que formen part del seu ADN, el patrimoni arqueològic. Al llarg de tres anys, els alumnes d’aquests tres països, guiats pel seu professorat, van estudiar els jaciments arqueològics de l’antiga Messene (Grècia), de Verona (Itàlia), de la Tarragona romana, Tàrraco, i d’Empúries (Catalunya). 

Viatge educatiu i cultural a la Xina per a estudiants

El nostre Col·legi té una llarga tradició en l’organització d’activitats en el camp de la internacionalització i la cooperació educativa. Fidels a la finalitat recollida als nostres estatuts de vetllar per la millora de l’ensenyament, una de les nostres prioritats és satisfer la demanda de la societat que la formació de les noves generacions inclogui una visió internacional i oberta a altres llengües i cultures.